Contact

ZenCenter – centrum voor zingeving 

 

zencenter - zingeving en leiderschap - contact

ZENCENTER is een trainingscentrum voor zingeving en leiderschap. Onze filosofie is dat jouw innerlijke groei en bewustwording  ook anderen doen groeien. ZENCENTER combineert Westerse en Oosterse zienswijzen in haar trainingen, waar naast verstilling en reflectie, ook mensgerichtheid, verbondenheid en verantwoordelijkheid centraal staan. 

Ons programma: jaartraining zingeving, 
training intuïtief  leiderschapteamontwikkeling en coaching.

Adres:
Plantsoen 27
2435 XR Zevenhoven

telefoon: 06 29088342
mailadres: info@zencenter.nl

Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Ik wil meer informatie over het programma van ZenCenter. Stuur mij informatie via de mail.ik wil een afspraak maken voor een intakegesprek. Bel mij voor een afspraak.Ik meld mij aan voor de informatiemiddag op 12 juli a.s. in Samaya/ Werkhoven.