Eindelijk thuis – Een verdiepende reis terug naar jezelf

2 daagse masterclass  ‘eindelijk thuis’ 

Heb jij ook wel eens dat knagende gevoel dat er méér moet zijn in het leven? Ondanks al je inspanningen lukt het maar niet om je ’thuis’ te voelen. Een gevoel van eenheid te ervaren in wie je bent en wat je doet.
Zit jij in de wedloop van het zoeken naar jouw en levensvervulling? Ben je nieuwsgierig naar de essentie van het leven en wil je ontdekken wat je belemmert om ’thuis te komen’?

‘Eindelijk thuis’ is het diepe verlangen naar harmonie tussen lichaam en geest. Vaak zoek je geluk of de vervulling van je leven buiten jezelf, in je werk of je zoekt bevestiging bij anderen. Je bent druk bezig met carrièrestappen of met het vergaren van kennis en toch is daar het knagende gevoel dat er méér moet zijn.

Een knagend gevoel dat er méér moet zijn

eindelijk thuis, leven en werk, geluk, vervullingDat er toch nog een cursus, een boek, een reis of een andere spannende ervaring nodig is om dat ultieme gevoel van ’thuiskomen’ te bereiken. En zo verval je in een vicieuze cirkel, waarin je, ondanks al je inspanningen net niet bereikt waar je op gehoopt had.

De weg terug naar huis

In deze masterclass sta je stil om te voelen wat je belemmert om ’thuis te komen’. Dit is niet altijd makkelijk want oude verhalen en vooroordelen kunnen in de weg staan om naar huis te gaan. Het is aan jou om door de mist heen jouw uniciteit en kern te (her)ontdekken en een diepere laag van vervulling te ervaren.

De masterclass is ervaringsgericht. Er is een beperkt theoretisch kader, waarbij de persoonlijke ervaring van de deelnemer centraal staat.  Door middel van interactieve gesprekken, coaching, bezinnings- en meditatieoefeningen en energie-methoden uit o.a. Westerse en Oosterse levensfilosofieën krijg je sleutels aangereikt hoe je  weer thuis kunt komen bij jouw diepste kern.

Voor wie?

De masterclass is bedoeld voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de essentie van hun leven en ervaring hebben in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

De masterclass  ‘Eindelijk thuis’ wordt begeleid door Ben Hoogenboom.
Locatie: Conferentieklooster Samaya. in Werkhoven (Utrecht)
Datum 14 en 15 april 2023 (vrijdag/zaterdag, incl. avondprogramma en overnachting)
Kosten voor deelname: € 525,= (incl. alle verblijfkosten en overnachting) (Vrijgesteld van BTW).
Max 10 personen/ min 6 personen.
Aanmelding via het onderstaande aanmeldingsformulier. ( Een telefonisch kennismakingsgesprek gaat vooraf aan je deelname).

    Vermeld in uw toelichting een korte motivatie voor het volgen van deze masterclass.


    Wij verwerken je gegevens conform ons Privacy beleid