Eindelijk thuis

 

eindelijk thuis

2 daagse spirituele verdiepings-training ‘eindelijk thuis’ 

Eindelijk thuis is het diepe gevoel van een levensvervulling en van  harmonie tussen lichaam en geest.
Vaak zoek je het geluk of de vervulling van je leven buiten jezelf, in je werk of je zoekt bevestiging bij anderen. Je bent druk bezig met carrièrestappen of met het vergaren van kennis  en denkt als ik dit eenmaal hebt bereikt dan ben ik geslaagd, dan heb ik bereikt wat en wie ik wilde zijn.
Misschien maak je wel verre reizen en bezoek je vreemde culturen om die diepste bevestiging te vinden. “Als ik dit nog heb gedaan, deze kennis heb vergaard, deze baan of deze uitdaging nog ben aangegaan, als ik alles heb afgevinkt op mijn wensenlijstje, dan ben ik een tevreden en gelukkig mens, ja dan ben ik thuis.”

eindelijk thuisEen knagend gevoel dat je iets mist

En toch is daar weer het knagende gevoel dat je iets mist, dat er toch nog een cursus, een boek, een reis, een spannende ervaring nodig is om dat ultieme te bereiken. En zo verval je in een vicieuze cirkel.

Het is zoals het verhaal van de heilige graal, de zoektocht naar een mythische schat uit de Keltische mythologie, om het geheim van het levenselixer en het hoogste doel te bereiken waar je naar streeft. Een zoektocht of een queeste naar het Goddelijke in jezelf.

Hoe is het met jou? Zit jij in de wedloop van het zoeken naar jouw diepste vervulling? Zoek je jouw ’thuis’ in verre landen, in andere uitdagingen, of andere relaties?  Ieder is op zijn of haar manier bezig met deze zoektocht, bewust of onbewust.

De weg terug naar huis

In de 2 daagse training probeer je de weg ‘naar huis’ terug te vinden. Een andere beweging te maken dan je misschien gewend was om te doen. Deze andere beweging gaat over stil staan en te voelen wat er tussen zit om jouw schat te ontdekken. Dit is niet makkelijk want je kunt oude verhalen en thema’s en verlangens tegenkomen die je belemmeren om naar huis te gaan. Het is aan jou om ook deze oude verhalen aan te kijken, met respect en mededogen.

In deze 2 daagse training  krijg je sleutels aangereikt om de weg naar huis weer te vinden. Door middel van gesprekken, meditatieoefeningen en methoden uit o.a. de Oosterse levensfilosofie  ontdek je hoe je weer thuis kunt komen bij jouw diepste kern.

De training ‘Eindelijk thuis’ wordt begeleidt door Ben Hoogenboom
Locatie: Conferentieklooster Samaya.
Datum 14 en 15 april 2023 (vrijdag/zaterdag)
Kosten voor deelname: € 475,= (incl. overnachting- en overige verblijfkosten) (Excl. BTW).
Max 8 personen/ min 6 personen.
Aanmelding via het onderstaande aanmeldingsformulier. ( Een kennismakingsgesprek gaat vooraf aan uw deelname).

    Vermeld in uw toelichting een korte motivatie voor het volgen van deze training.


    Wij verwerken je gegevens conform ons Privacy beleid