4 daagse training ‘intuïtief leiderschap’

intuïtieve ontwikkeling voor leidinggevenden en professionals – Geef méér impact aan jouw leiderschapsstijl 

Ontwikkel persoonlijk en intuïtief leiderschap

intuïtief leiderschap, luister naar je intuïtie, intuïtie en leidinggeven
LUISTER NAAR JE INTUÏTIE

Je behoort tot een nieuwe generatie professionals, die stappen zet naar betekenisvol en intuïtief leiderschap.  Je wilt je intuïtie ontwikkelen en bewust jouw (hoog)gevoeligheid inzetten in  je team of organisatie.  
Deze unieke 4 daagse training intuïtief leiderschap, brengt je naar een diepere laag  van zelfinzicht en bewustwording, waardoor jouw leiderschapsstijl meer impact krijgt. Je kent je grenzen en neemt je beslissingen vanuit een helder voelen én weten.

Ervaar wat de training Intuïtief leiderschap  je persoonlijk en professioneel kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvend telefonisch intakegesprek via het onderstaande contactformulier of bezoek de informatiemiddag op 12 december a.s. in Samaya /Werkhoven.

‘het onzichtbare zichtbaar maken’

Leiderschap heeft ook een ‘onzichtbare’ kant, omdat je naast kennis en  aangeleerde vaardigheden ook jouw persoonlijk en intuïtief potentieel wilt inzetten. Als succesvolle leider of leidinggevende wil je handelen vanuit authentieke kracht en leren te vertrouwen op jouw gevoelige kompas.  Je durft je open te stellen voor je intuïtie, om zo het ‘onzichtbare’ zichtbaar te maken.

Wat leer je ?

  • Wat is intuïtief leiderschap? Je vergroot gevoeligheid en intuïtie, waardoor je beter aanvoelt wat er speelt in de onderstroom van intermenselijke processen.
  • Je bent in staat om beter om te gaan met hooggevoeligheid. Wat is van jou en wat is van de ander?
  • Door bewust te zijn van van je passie en drijfveren, kom je authentieker en steviger over.
  • Je bent meer aanwezig in het hier en nu, waardoor je focus toeneemt en je aandacht wordt vergroot.
  • Je leert om met aandacht en betrokkenheid te communiceren, waardoor gesprekken zich kunnen verdiepen en succesvoller verlopen.
  • Door met afstand waar te nemen, neemt je inzicht toe en heb je meer overzicht over complexe situaties.
  • Je richt je niet alleen op doelen, maar vooral op de duurzaamheid van de verbinding en de samenwerking tussen jou  én de ander, waardoor je in staat bent om met meer begrip en inzicht leiding te geven.

Voor wie is de training ‘intuïtief leiderschap’

training intuïtief leiderschap - intuïtieve ontwikkeling - intuïtie ontwikkelen - leiderschapstraining mensgericht leidinggeven

De training intuïtief leiderschap richt zich op leidinggevenden, coaches,  trainers of mensbegeleiders die een extra dimensie van gevoeligheid aan hun vaardigheden willen toevoegen, waardoor hun intuïtieve antenne wordt versterkt en hun empathische vaardigheden worden vergroot.

Programma: 4 daagse leiderschapstraining intuïtief leiderschap

Het programma bestaat uit 2 blokken van elk 2 dagen.

Blok 1 innerlijke balans en intuïtieve ontwikkeling

In dit blok ontwikkel je meer zelfkennis. Je wordt meer bewust van wie je bent, wat je drijft en wat betekenis geeft aan je leven en werk. Je ervaart hoe je overkomt op anderen, zoals collega’s, medewerkers of klanten. Welke charisma draag je uit en wat roept dat op ? Je leert om te gaan met (hoog)gevoeligheid en daarin jouw grenzen te herkennen en tijdig aan te geven wat goed of niet goed voelt.
Je ontdekt het verschil tussen gedachten en gevoelens (intuïtie) en leert hoe je intuïtie kunt integreren in je dagelijkse leven. Vanuit innerlijke rust leer je om bewuster waar te nemen en de onderstroom te herkennen, waardoor je met meer vertrouwen en inzicht je beslissingen kunt nemen. 

Blok 2 in verbinding met de ander 

In dit blok richt je je op de verbinding met de ander (anderen, je organisatie, de wereld buiten jou). Aan de hand van praktijkvoorbeelden ontdek je hoe je op een andere manier intuïtief met situaties kunt omgaan en vanuit een open waarneming leiding kunt geven. Je leert hoe je de (emotionele) onderstroom bij jezelf en anderen kunt herkennen en ontspannen leert omgaan met conflicten en tegenstellingen. Je sluit dit blok af met het opstellen van een persoonlijk leerplan.

Programmaleider: Ben Hoogenboom

Ben Hoogenboom . ZenCenter - Centrum voor Zingeving

De programmaleider van de training ‘Intuïtief leiderschap’ is Ben Hoogenboom. 

Ben is oprichter van IMC Mensonwikkeling . (Intuïtieve ontwikkeling voor coaches) en schrijver van het boekje ‘Word wakker en trek je schoenen uit‘. Lees de laatste blog van Ben: Hooggevoeligheid in je werk

Praktische zaken:

Data blok 1:  25 en 26 mei 2020. Blok 2:  29 en 30 juni 2020.
De training is ook beschikbaar als incompany training of persoonlijk begeleidingstraject.
Aantal deelnemers: maximaal 10. Minimaal 6.
Locatie:  Conferentieklooster Samaya in Werkhoven (Utrecht). 
Kosten: De investering voor deze 4 daagse training bedraagt € 1265,=,  Inclusief verblijf- en overnachtingskosten. Excl. BTW. 
Informatie: Voor meer informatie of een vrijblijvend oriëntatiegesprek, stuur een mail naar info@zencenter.nl.  Je kunt ons ook bellen op 06-29088342, of gebruik maken van onderstaand contactformulier.
Aanmelding : Een telefonische intake gaat vooraf aan je aanmelding.

Klik hier om direct naar het aanmeldingsformulier te gaan.

Ik wil meer informatie over de training intuïtief leiderschap. Neem contact met mij opIk meld mij aan voor de informatiemiddag 'intuïtief leiderschap'op 12 december in Samaya/ Werkhoven