4 daagse training intuïtieve communicatie

Intuïtieve communicatie voor gevoelige professionals

 

intuïtieve communicatie, verdiepende communicatie, verdiepende gespreksvoering.Je behoort tot een nieuwe generatie professionals, die stappen zet naar een betekenisvolle en intuïtieve communicatie met anderen. Je wilt als coachende leidinggevende of begeleider met diepgang communiceren en jouw intuïtieve vaardigheden en  je heldervoelendheid inzetten in  je team of organisatie.  
Deze unieke 4 daagse training intuïtieve communicatie, brengt je naar een diepere laag  van persoonlijk leiderschap en bewustwording, waardoor jouw aanpak méér impact krijgt.

Wil je weten of de training intuïtieve communicatie bij jou past? Maak een afspraak voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel naar 0629088342 of maak gebruik van het contactformulier.

Wat leer je ?

  • Je combineert Oosterse en Westerse vaardigheden, waardoor je beter aanvoelt wat er speelt in de onderstroom van intermenselijke processen.
  • Je leert om te vertrouwen op je intuïtie en dit te combineren met jouw praktische analytische geest.
  • Door je te concentreren in het ‘hier en nu’ ben je in staat meer waar te nemen in het moment.  
  • Je herkent jouw uitstraling (charisma) en je leert om te gaan met je grenzen. Wat is van jou en wat is van de ander?
  • Als coachende leidinggevende of begeleider leer je te communiceren met diepgang, waardoor de gesprekken met medewerkers, klanten of relaties zich kunnen intensiveren en succesvoller verlopen.
  • Je oefent met situaties en voorbeelden uit jouw praktijk en ontdekt hoe je dingen ook ‘anders’ kunt doen.
  • Ter versterking van je vaardigheden, werk je vanuit een persoonlijk leerplan.

Voor wie is de training ‘intuïtieve communicatie’

communiceren met diepgang , intuïtieve communicatie, intuïtieve ontwikkeling
Intuïtief communiceren en coachen met diepgang, Ontwikkel je intuïtie en heldervoelendheid.

De training intuïtieve communicatie richt zich op leidinggevenden, coaches,  trainers of begeleiders die de mystieke onderstroom in hun communicatie willen onderzoeken en  een extra dimensie van aandacht en gevoeligheid  willen toevoegen aan hun professionele vaardigheden.

Programma: 4 daagse training intuïtieve communicatie

Blok 1 Persoonlijk leiderschap en intuïtieve ontwikkeling

In dit blok ontwikkel je meer zelfkennis. Je wordt bewust van wie je bent, wat je drijft en wat betekenis geeft aan je leven en werk. – Je ervaart hoe je overkomt op anderen, zoals collega’s, medewerkers of klanten. – Je wordt bewust van je intuïtie en energie-uitstraling.  – Je leert om te gaan met jouw heldervoelendheid en daarin jouw grenzen te herkennen en aan te geven. – Je ontdekt de kracht van intuïtie en hoe je dit naast je ratio kunt integreren in het dagelijkse leven. – Met meditatie en innerlijke rust leer je om bewuster waar te nemen en de onderstroom te herkennen bij jezelf en anderen, waardoor je met meer vertrouwen en inzicht je beslissingen neemt. 

Blok 2 in verbinding met de ander 

In dit blok richt je je op de intuïtieve communicatie met de ander (de anderen, je organisatie en de wereld buiten jou). – Je leert hoe je de (emotionele) onderstroom bij jezelf en anderen kunt herkennen en vanuit jouw heldervoelendheid kunt omgaan met conflicten en tegenstellingen. –  Aan de hand van praktijkvoorbeelden ontdek je hoe jij als coachende leidinggevende of begeleider op een andere manier met situaties kunt omgaan. –  Je sluit dit blok af met het opstellen van een persoonlijk leerplan. 

Programmaleider: Ben Hoogenboom

Ben Hoogenboom . ZenCenter - Centrum voor Zingeving - intuïtie en hooggevoeligheid, heldervoelendheid

Ben Hoogenboom is programmaleider van de training ‘Intuïtieve  communicatie’. Ben is intuïtief coach en oprichter van de coachopleiding intuïtieve ontwikkeling:  IMC Mensonwikkeling en schrijver van het boekje ‘Word wakker en trek je schoenen uit‘.  Lees hier het interview met Ben Hoogenboom in de Evolutiegids en zijn laatste blogs : Hooggevoeligheid in je werk  en  De mystiek van communicatie. 

Praktische zaken:

De training intuïtief communiceren bestaat uit 2 blokken van elk 2 dagen, incl. een avondprogramma op de eerste dag van elk blok. 

Data:

blok 1:  3 en 4 november 2021 (woensdag/donderdag). 

blok 2: 20 en 21 december 2021 (maandag/dinsdag)

Je kunt je nu aanmelden.  Klik hier om direct naar het aanmeldingsformulier te gaan.

Aantal deelnemers: maximaal 8. Minimaal 6.
Locatie:  Conferentieklooster Samaya in Werkhoven (Utrecht). 
Kosten: De investering voor deze 4 daagse training bedraagt € 1265,=,  exclusief 21% BTW.  Optioneel zijn de kosten voor 2 overnachtingen tijdens de trainingsdagen, incl. ontbijt € 140,=, exclusief 9% BTW.
Informatie: Voor meer informatie of een vrijblijvend oriëntatiegesprek, stuur een mail naar info@zencenter.nl.  Je kunt ook bellen naar 06-29088342, of gebruik maken van onderstaand contactformulier.
Aanmelding : Een telefonische of persoonlijke intake gaat vooraf aan je deelname. 

Contactformulier:

    Ik wil meer informatie over de training intuïtieve communicatie. Neem contact met mij opIk wil een afspraak maken voor een telefonisch intakegesprek.