4 daagse training intuïtieve communicatie

Intuïtief communiceren voor sensitieve professionals

 

Je behoort tot een nieuwe generatie professionals, die stappen zet naar een betekenisvolle en intuïtieve communicatie met anderen. Je wilt als leidinggevende of begeleider  met diepgang communiceren en jouw sensitiviteit inzetten in  je team of organisatie.  
Deze unieke 4 daagse training intuïtieve communicatie, brengt je naar een diepere laag  van persoonlijk leiderschap en bewustwording, waardoor jouw aanpak méér impact krijgt.

Wil je weten of de training intuïtieve communicatie bij jou past? Maak een afspraak voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel naar 0629088342 of maak gebruik van het contactformulier.

Wat leer je ?

  • Je combineert Oosterse en Westerse vaardigheden, waardoor je beter aanvoelt wat er speelt in de onderstroom van intermenselijke processen.
  • Je stimuleert jouw intuïtieve ontwikkeling en combineert dit met jouw praktische analytische geest.
  • Door je te concentreren in het ‘hier en nu’ ben je in staat meer waar te nemen in het moment.  
  • Je herkent jouw uitstraling (charisma) en je leert om te gaan met je grenzen. Wat is van jou en wat is van de ander?
  • Als coachende leidinggevende of begeleider leer je te communiceren met diepgang, waardoor de gesprekken met medewerkers, klanten of relaties zich kunnen intensiveren en succesvoller verlopen.
  • Je oefent met situaties en voorbeelden uit jouw praktijk en ontdekt hoe je dingen ook ‘anders’ kunt doen.
  • Ter versterking van je vaardigheden, werk je vanuit een persoonlijk leerplan.

Voor wie is de training ‘intuïtieve communicatie’

communiceren met diepgang , intuïtieve communicatie, intuïtieve ontwikkeling
Intuïtief communiceren en coachen met diepgang, Ontwikkel je intuïtie en heldervoelendheid.

De training intuïtieve communicatie richt zich op leidinggevenden, coaches,  trainers of begeleiders die hun intuïtieve ontwikkeling willen stimuleren en de onderstroom in hun communicatie willen onderzoeken.

Lees inspirerende blogs over de mystiek van communicatie en de stille kracht van communicatie.

Programma: 4 daagse training intuïtieve communicatie

Blok 1  Persoonlijk leiderschap en intuïtieve ontwikkeling ( 2 dagen)

In dit blok ontwikkel je meer zelfkennis.  – Je ervaart hoe je overkomt op anderen, zoals collega’s, medewerkers of klanten. – Je wordt bewust van je intuïtie en energie-uitstraling.  – Je leert om te gaan met jouw sensitiviteit en daarin jouw grenzen te herkennen en aan te geven. – Je ontdekt de kracht van intuïtie en hoe je dit naast je ratio kunt integreren in het dagelijkse leven. – Met introspectie oefeningen en meditatie leer je om bewuster waar te nemen en de onderstroom te herkennen bij jezelf en anderen, waardoor je met meer vertrouwen en inzicht je beslissingen neemt. 

Blok 2  In verbinding met de ander (2 dagen)

In dit blok richt je je op de intuïtieve communicatie met de ander (de anderen, je organisatie en de wereld buiten jou). – Je leert hoe je de (emotionele) onderstroom bij jezelf en anderen kunt herkennen en om kunt omgaan met conflicten en tegenstellingen. –  Aan de hand van praktijkvoorbeelden ontdek je hoe jij als coachende leidinggevende of begeleider op een andere manier met situaties kunt omgaan. –  Je sluit dit blok af met het opstellen van een persoonlijk leerplan. 

reacties deelnemers:

In deze training heb ik geleerd om nog beter naar m’n intuïtie te luisteren en de subtiele signalen van mijn lichaam te herkennen die reageren op de energie-onderstroom in de communicatie. Dat zijn signalen die je prikkelen om nog even te checken of door te vragen op een onderwerp.” (F) 

“Als je je verder wilt verdiepen in intuïtief communiceren, dan is dit een echte aanrader. Alles klopt: de trainer, de locatie, het programma. Ben neemt je mee, ondersteunt je (waar nodig) en laat je los (waar nodig). Het waren voor mij 4 dagen van één grote inspiratiebron waar ik nu nog steeds uit put”. (S)

Programmaleider: Ben Hoogenboom

Ben Hoogenboom . ZenCenter - Centrum voor Zingeving - intuïtie en hooggevoeligheid, heldervoelendheid

Ben Hoogenboom is programmaleider van de training ‘Intuïtieve  communicatie’. Ben is intuïtief coach en oprichter van de coachopleiding intuïtieve ontwikkeling:  IMC Mensonwikkeling en schrijver van het boekje ‘Word wakker en trek je schoenen uit‘.  Lees hier het interview met Ben Hoogenboom in de Evolutiegids en zijn laatste blogs : Hooggevoeligheid in je werk  en  De mystiek van communicatie. 

Praktische zaken:

De training intuïtieve communicatie bestaat uit 2 blokken van elk 2 dagen, incl. een avondprogramma op de eerste dag van elk blok. Data: 5/6 september en 10/11 oktober 2022.

Je kunt je nu aanmelden voor de eerstvolgende training in 2022.  Klik hier om naar het aanmeldingsformulier te gaan.

Aantal deelnemers: maximaal 8. Minimaal 6.
Locatie:  Conferentieklooster Samaya in Werkhoven (Utrecht). 
Kosten: De investering voor deze 4 daagse training bedraagt € 1405,=,  exclusief 21% BTW.  Inclusief overnachtingen, lunches, diner, koffie/thee en lesmateriaal. 
Informatie: Voor meer informatie of een vrijblijvend oriëntatiegesprek, stuur een mail naar info@zencenter.nl.  Je kunt ook bellen naar 06-29088342, of gebruik maken van onderstaand contactformulier.
Intake:  Een telefonische of persoonlijke intake gaat vooraf aan je deelname. 

Contactformulier:

    Ik wil meer informatie over de training intuïtieve communicatie. Neem contact met mij opIk wil een afspraak maken voor een telefonisch intakegesprek.