4 daagse training ‘intuïtief leiderschap’

Ben jij gevoelig voor sfeer en voel je onbewust dingen aan?

Intuïtie en heldervoelendheid versterken – intuïtief management voor professionals  

intuïtief leiderschap, luister naar je intuïtie, intuïtie en leidinggeven


Je behoort tot een nieuwe generatie professionals, die stappen zet naar betekenisvol en intuïtief leiderschap.  Je wilt als coachende leidinggevende of begeleider je intuïtie versterken en jouw heldervoelendheid inzetten in  je team of organisatie.  
Deze unieke 4 daagse training intuïtief leiderschap, brengt je naar een diepere laag  van zelfinzicht en bewustwording, waardoor jouw leiderschapsstijl méér impact krijgt.

Ervaar wat de training Intuïtief leiderschap  je persoonlijk en professioneel kan bieden. Neem contact op voor een vrijblijvend telefonisch intakegesprek via het onderstaande contactformulier. 

‘het onzichtbare zichtbaar maken’

Leiderschap heeft ook een ‘onzichtbare’ kant, omdat je naast kennis en  aangeleerde vaardigheden ook jouw persoonlijk en intuïtief potentieel wilt inzetten. Je voelt je uitgedaagd om je persoonlijk te ontwikkelen en open te stellen voor je intuïtie, om zo het ‘onzichtbare’ zichtbaar te maken. 

Wat leer je ?

  • Je versterkt jouw gevoeligheid en intuïtie, waardoor je beter aanvoelt wat er speelt in de onderstroom van intermenselijke processen.
  • Je herkent Jouw uitstraling (charisma) en je leert om te gaan met jouw grenzen. Wat is van jou en wat is van de ander?
  • Als coachende leidinggevende of begeleider ontwikkel je een empathische en invoelende grondhouding, waardoor je gesprekken met medewerkers, klanten of relaties zich kunnen verdiepen en succesvoller verlopen.
  • Door je te concentreren in het ‘hier en nu’ neemt je focus toe en ben je meer aanwezig in het moment.  
  • Je werkt met situaties en voorbeelden uit jouw praktijk en ontdekt hoe je dingen ook ‘anders’ kunt doen.
  • Ter versterking van je vaardigheden, werk je vanuit een persoonlijk leerplan.

Voor wie is de training ‘intuïtief leiderschap’

intuïtief leiderschap - intuïtieve ontwikkeling
Ontwikkel je intuïtie en heldervoelendheid

De training intuïtief leiderschap richt zich op leidinggevenden, coaches,  trainers of begeleiders die een extra dimensie van gevoeligheid en heldervoelendheid willen ontwikkelen, waardoor hun intuïtieve ‘antenne’ wordt versterkt en hun empathische vaardigheden worden vergroot.

Programma: 4 daagse training intuïtief leiderschap

Blok 1 Innerlijke balans en intuïtieve ontwikkeling

In dit blok ontwikkel je meer zelfkennis. Je wordt bewust van wie je bent, wat je drijft en wat betekenis geeft aan je leven en werk. – Je ervaart hoe je overkomt op anderen, zoals collega’s, medewerkers of klanten. – Je leert om te gaan met jouw (hoog)gevoeligheid of heldervoelendheid  en daarin jouw grenzen te herkennen en aan te geven. – Je ontdekt de kracht van intuïtie en hoe je dit naast je ratio kunt integreren in je dagelijkse leven. – Vanuit innerlijke rust en meditatie leer je om bewust waar te nemen en de onderstroom te herkennen bij jezelf en anderen, waardoor je met meer vertrouwen en inzicht je beslissingen neemt. 

Blok 2 in verbinding met de ander 

In dit blok richt je je op de verbinding met de ander (anderen, je organisatie, de wereld buiten jou). – Aan de hand van praktijkvoorbeelden ontdek je hoe je als coachende leidinggevende of begeleider op een andere manier met situaties kunt omgaan. – Je leert hoe je de (emotionele) onderstroom bij jezelf en anderen kunt herkennen en ontspannen leert omgaan met conflicten en tegenstellingen. – Je sluit dit blok af met het opstellen van een persoonlijk leerplan intuïtief management.

Programmaleider: Ben Hoogenboom

Ben Hoogenboom . ZenCenter - Centrum voor Zingeving - intuïtie en hooggevoeligheid, heldervoelendheid

Ben Hoogenboom is programmaleider van de training ‘Intuïtief leiderschap’. Ben is intuïtief coach en oprichter van de coachopleiding intuïtief management:  IMC Mensonwikkeling . (Intuïtieve ontwikkeling voor coaches) en schrijver van het boekje ‘Word wakker en trek je schoenen uit‘.

Lees hier het interview met Ben Hoogenboom in de Evolutiegids en zijn laatste blog : Hooggevoeligheid in je werk

Praktische zaken:

Data blok 1:  25 en 26 mei 2020. Blok 2:  29 en 30 juni 2020.
De training is ook beschikbaar als incompany training of persoonlijk begeleidingstraject.
Aantal deelnemers: maximaal 10. Minimaal 6.
Locatie:  Conferentieklooster Samaya in Werkhoven (Utrecht). 
Kosten: De investering voor deze 4 daagse training bedraagt € 1265,=,  Inclusief verblijf- en overnachtingskosten. Excl. BTW. 
Informatie: Voor meer informatie of een vrijblijvend oriëntatiegesprek, stuur een mail naar info@zencenter.nl.  Je kunt ons ook bellen op 06-29088342, of gebruik maken van onderstaand contactformulier.
Aanmelding : Een telefonische of persoonlijke intake gaat vooraf aan je deelname.

Klik hier om direct naar het aanmeldingsformulier te gaan.

Ik wil meer informatie over de training intuïtief leiderschap. Neem contact met mij opIk meld mij aan voor de informatieochtend op vrijdag 14 februari 2020 'intuïtief leiderschap'in Samaya/ Werkhoven