4 daagse training ‘intuïtief leiderschap’

Intuïtieve ontwikkeling voor gevoelige professionals

Intuïtie en heldervoelendheid versterken

Je behoort tot een nieuwe generatie professionals, die stappen zet naar betekenisvol en intuïtief leiderschap.  Je wilt als coachende leidinggevende of begeleider bewust zijn van je uitstraling en  je heldervoelendheid inzetten in  je team of organisatie.  
Deze unieke 4 daagse training intuïtief leiderschap, brengt je naar een diepere laag  van zelfinzicht en bewustwording, waardoor jouw aanpak méér impact krijgt.

Wil je weten of de training intuïtief leiderschap bij jou past? Maak een afspraak voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel naar 0629088342 of maak gebruik van het contactformulier.

Wat leer je ?

  • Je versterkt jouw intuïtie en gevoeligheid, waardoor je beter aanvoelt wat er speelt in de onderstroom van intermenselijke processen.
  • Je herkent Jouw uitstraling (charisma) en je leert om te gaan met jouw grenzen. Wat is van jou en wat is van de ander?
  • Als coachende leidinggevende of begeleider ontwikkel je een empathische en invoelende grondhouding, waardoor je gesprekken met medewerkers, klanten of relaties zich kunnen verdiepen en succesvoller verlopen.
  • Door je te concentreren in het ‘hier en nu’ neemt je focus toe en ben je meer aanwezig in het moment.  
  • Je werkt met situaties en voorbeelden uit jouw praktijk en ontdekt hoe je dingen ook ‘anders’ kunt doen.
  • Ter versterking van je vaardigheden, werk je vanuit een persoonlijk leerplan.

Voor wie is de training ‘intuïtief leiderschap’

intuïtief leiderschap - intuïtieve ontwikkeling
Ontwikkel je intuïtie en heldervoelendheid, ontdek jouw charisma.

De training intuïtief leiderschap richt zich op leidinggevenden, coaches,  trainers of begeleiders die een extra dimensie van gevoeligheid en heldervoelendheid willen ontwikkelen, waardoor hun intuïtieve ‘antenne’ wordt versterkt en hun empathische vaardigheden worden vergroot.

Programma: 4 daagse training intuïtief leiderschap

Blok 1 Innerlijke balans en intuïtieve ontwikkeling

In dit blok ontwikkel je meer zelfkennis. Je wordt bewust van wie je bent, wat je drijft en wat betekenis geeft aan je leven en werk. – Je ervaart hoe je overkomt op anderen, zoals collega’s, medewerkers of klanten. – Je wordt bewust van je uitstraling (charisma) – Je leert om te gaan met jouw (hoog)gevoeligheid of heldervoelendheid  en daarin jouw grenzen te herkennen en aan te geven. – Je ontdekt de kracht van intuïtie en hoe je dit naast je ratio kunt integreren in je dagelijkse leven. – Vanuit innerlijke rust en meditatie leer je om bewust waar te nemen en de onderstroom te herkennen bij jezelf en anderen, waardoor je met meer vertrouwen en inzicht je beslissingen neemt. 

Blok 2 in verbinding met de ander 

In dit blok richt je je op de verbinding met de ander (anderen, je organisatie, de wereld buiten jou). – Aan de hand van praktijkvoorbeelden ontdek je hoe je als coachende leidinggevende of begeleider op een andere manier met situaties kunt omgaan. – Je leert hoe je de (emotionele) onderstroom bij jezelf en anderen kunt herkennen en ontspannen leert omgaan met conflicten en tegenstellingen. – Je sluit dit blok af met het opstellen van een persoonlijk leerplan. 

Programmaleider: Ben Hoogenboom

Ben Hoogenboom . ZenCenter - Centrum voor Zingeving - intuïtie en hooggevoeligheid, heldervoelendheid

Ben Hoogenboom is programmaleider van de training ‘Intuïtief leiderschap’. Ben is intuïtief coach en oprichter van de coachopleiding intuïtief management:  IMC Mensonwikkeling . (Intuïtieve ontwikkeling voor coaches) en schrijver van het boekje ‘Word wakker en trek je schoenen uit‘.  Lees hier het interview met Ben Hoogenboom in de Evolutiegids en zijn laatste blog : Hooggevoeligheid in je werk

Praktische zaken:

De training bestaat uit 2 blokken van elk 2 dagen. 

1e blok 12 en 13 oktober 2020.  2e blok 3 en 4 november 2020.
De training is beschikbaar als persoonlijk begeleidingstraject of incompany training.
Aantal deelnemers: maximaal 10. Minimaal 6.
Locatie:  Conferentieklooster Samaya in Werkhoven (Utrecht). 
Kosten: De investering voor deze 4 daagse training bedraagt € 1265,=,  Inclusief verblijf- en overnachtingskosten. Excl. BTW. 
Informatie: Voor meer informatie of een vrijblijvend oriëntatiegesprek, stuur een mail naar info@zencenter.nl.  Je kunt ons ook bellen op 06-29088342, of gebruik maken van onderstaand contactformulier.
Aanmelding : Een telefonische of persoonlijke intake gaat vooraf aan je deelname.

Klik hier om direct naar het aanmeldingsformulier te gaan.