jaartraining zingeving coach

Jaartraining Zingeving… omdat jij méér bent 

Wat is de zin van het leven? De training ‘zingeving coach’ neemt je mee op een zoektocht naar zingeving en spirituele ontwikkeling. Vanuit een vrije en open geest word je bewust van wie je ten diepste bent en wat de ankers zijn van jouw bestaan. Door te onthaasten ervaar je rust in je hoofd en je hart en kom je dichter bij jezelf.  Oosterse en Westerse denkbeelden dragen bij aan een innerlijke verdieping van jouw leven, waarmee je ook anderen als coach of begeleider kunt inspireren. 

Informatiemiddag op vrijdag 30 augustus 2019 in conferentieklooster Samaya in Werkhoven. Ervaar wat de jaartraining zingeving je persoonlijk en professioneel kan bieden. Meld je aan via het onderstaande contactformulier!

Jezelf én anderen bezielen

De jaartraining zingeving coach is een persoonlijk ontwikkelingstraject voor mensen die  zichzelf en hun omgeving willen verrijken met betekenis en diepgang. De jaartraining zingeving coach richt zich op leidinggevenden, coaches,  trainers of begeleiders, die hun volledige intuïtieve en spirituele potentieel willen inzetten. 

Het programma zingeving bestaat uit de volgende werkthema’s:

jaartraining zingeving, zingeving, zingeving coach, spirituele ontwikkeling, coach
Omdat jij méér bent…
  • Wie ben ik? Stil staan bij persoonlijke normen, waarden, overtuigingen en drijfveren.
  • ‘I have a dream’.  Op zoek naar jouw droom en passie?
  • Wat is de zin van het leven en wat is jouw doel of ‘purpose’?
  • Waar word je ten diepste door geleid? Wat zijn diepere spirituele gronden?
  • Onthaasten: De kracht van meditatie, verstilling en reflectie.
  • Het ‘hier en nu’ als vertrekpunt voor aandacht en bewustwording
  • Vrijheid van geest: Loslaten van belemmerende gedachten en overtuigingen.
  • Spirituele ontwikkeling en bewustwording: In contact met je innerlijke bron.
  • Jouw bijdrage aan iets groters dan jezelf.
  • wat straal ik uit naar anderen: energiewerking, onderstroom en overdracht.
  • Zingeving coachen en begeleiden: Anderen inspireren en bezielen op hun pad van zingeving.
jaartraining zingeving, zingeving, zingeving coach, spirituele ontwikkeling, coach
Zoektocht naar zingeving

Met ondersteuning van meditatie en reflectieoefeningen ga je op zoek naar diepere en spirituele waarden die zin geven aan jouw leven. De stilte is belangrijk om dieper door te kunnen dringen in je eigen leven. De dagelijkse praktijk  is uitgangspunt bij jouw zoektocht naar zingeving en spirituele diepgang. Tussen de lesblokken in reflecteer je online op jouw ontwikkeling en is er ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Wat leer je in de jaartraining zingeving coach?

In de training zingeving coach versterk je het bewustzijn van wie je bent en ontdek je de ankers van jouw bestaan. Vanuit Oosterse en Westerse invalshoeken leer je te kijken naar jouw persoonlijke doel en zielemissie.  Een vrije geest is de basis om jouw spirituele bron te ontdekken. Vanuit een open en intuïtieve basishouding ontwikkel je jezelf als coach of begeleider om ook anderen te bezielen en betekenis te geven op hun pad naar zingeving.

Begeleider Ben Hoogenboom

zingeving coach Ben Hoogenboom

Ben Hoogenboom is de begeleider en bezielingscoach bij de jaartraining zingeving. Ben is oprichter van de coachopleiding  IMC Mensontwikkeling en schrijver van het boekje ‘word wakker en trek je schoenen uit’. Sinds 2015 geeft hij persoonlijke coaching en trainingen op het gebied van zingeving en spirituele ontwikkeling bij ZenCenter. Klik hier voor het persoonlijke profiel van Ben of klik hier voor blogs die je kunnen inspireren: over zingeving en geluk en ik mag er zijn. 

jaartraining algemene informatie:

De training zingeving coach bestaat uit 8 lesdagen (2 aaneengesloten lesdagen per kwartaal), met tussentijds online reflectieopdrachten en oefeningen.  De tijden zijn de 1e dag van 09.30 tot 20.30 uur. De 2e dag van 09.30 tot 16.00 uur.  Informatiemiddag: Er is een vrijblijvende informatiemiddag om kennis te maken met de trainer en met het programma van de jaartraining op vrijdag 30 augustus. Meld je hiervoor aan via het onderstaande contactformulier.


Start jaartraining :  oktober 2019:   

1e blok 8 en 9 oktober 2019 (dinsdag/woensdag)
2e blok 16 en 17 januari 2020. (donderdag/vrijdag)
3e blok 26 en 27 maart 2020. (donderdag/vrijdag)
4e blok 24 en 25 juni 2020. (woensdag/donderdag)

Aantal deelnemers: maximaal 10. Minimaal 6. 
Locatie: Conferentieklooster Samaya in Werkhoven (bij Utrecht) 
Kosten: De kosten voor deze jaartraining bedragen € 1895,=  Inclusief verblijfskosten en overnachtingskosten tijdens de lesdagen. Exclusief. BTW. 
Informatie: Voor meer informatie of aanvraag voor een intakegesprek, stuur een mail naar info@zencenter.nl. Of bel ons op 06-29088342. Je kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier om meer informatie aan te vragen of klik hier om je direct aan te melden. 
Je kunt je nog tot uiterlijk 12 september aanmelden.

 

Ik wil meer informatie over de jaartraining. Neem contact met mij opik wil een afspraak maken voor een intakegesprek. Neem contact met mij opIk meld mij aan voor de informatiemiddag op vrijdag 30 augustus a.s. in Samaya/ Werkhoven

2 x individueel begeleidingstraject van 2 uur