teamontwikkeling en teamcoaching

Geef je team een boost! Samen bouwen aan een succesvol en mensgericht team.teamtraining, teamontwikkeling en teamcoaching op maat - mensgericht team

ZenCenter geeft op een unieke manier vorm aan teamtraining of teamcoaching voor een nieuwe generatie mensgerichte teams en leidinggevenden.

Door toepassing van westerse en oosterse denkwijzen ontstaat een goede balans tussen persoonlijke zingeving en gezamenlijke verantwoordelijkheid, zodat teams en professionals kunnen doorgroeien naar een bewust en betekenisvol niveau van samenwerking en verbinding.

Zand op de rails

Bouwen aan een succesvol en mensgericht team vraagt voortdurend aandacht voor de ontwikkeling van het team en de individuele teamleden.
Heldere functieomschrijvingen en doelstellingen ten spijt, het loopt soms anders dan verwacht, want een team is nu eenmaal een organisch geheel dat constant in verandering is. Zo kunnen situaties van mensen veranderen, verwachtingen en doelen worden bijgesteld en samenwerkingen op de proef gesteld. Dit kan leiden tot frustratie en irritatie en voor dat je het weet ligt er ‘zand op de rails’, waardoor processen stagneren.

Teamtraining en teamcoaching op maatteamtraining, teamontwikkeling en teamcoaching - mensgericht team

ZenCenter ondersteunt uw team op een eigentijdse manier met teamtraining en coaching op maat.
Zijn alle basisvaardigheden in uw team aanwezig, of is er nog winst te behalen? Op welke van onderstaande vaardigheden kan uw team zich nog  ontwikkelen?

   • Ieder teamlid is zich bewust van het gezamenlijke doel  of beleid. 
   • Er is een sfeer van onderling vertrouwen en respect.  
   • Teamleden herkennen en erkennen elkaars kwaliteiten
   • Teamleden kunnen omgaan met conflicten en tegenstellingen.
   • Er is een gestructureerde en positieve vorm van communicatie.

 • Of is uw team toe aan een volgende stap naar verdieping en zingeving?

   • Teamleden zijn mensgericht en voelen zich verantwoordelijk voor elkaar. 
   • Het team is in staat om over haar eigen muren heen te kijken en ziet zichzelf niet als losstaand onderdeel van de organisatie. 
   • Teamleden zijn zich bewust van de onderstroom in de organisatie.
   • Teamleden zijn in staat om elkaar en  anderen te coachen en te inspireren op een niveau van zingeving en verantwoordelijkheid.

 

 • vrijblijvend strategiegesprek

  Wij maken graag samen met u een plan voor een teamtraining of teamcoaching op maat om uw team verder te brengen in persoonlijke en professionele groei. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend strategiegesprek. Bel 06 29088342 of mail ons op info@zencenter.nl.

 • U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier.

  Teambegeleider en coach: Ben Hoogenboom

  Ben Hoogenboom is uw facilitator voor teamontwikkeling en teamcoaching. Ben Hoogenboom geeft leiding aan ZenCenter - teamtraining, teamontwikkeling en teamcoaching. Retraite Innerlijk leiderschap -rustpunt in jezelf - innerlijke balans - een combinatie van Oost en West in persoonlijk leiderschap Je zou hem een bedrijfskundige monnik kunnen noemen, omdat hij innerlijk leiderschap samen met  bedrijfskunde in zijn werk combineert.  In 1997 richtte hij de school voor Intuïtieve Management Coaching op  IMC Mensontwikkeling, waar hij als eerste oosterse waarden en energiewerk toepaste binnen beroepsopleidingen voor coaching en leiderschap. Nu is hij programmaleider van ZenCenter, waar hij zingevingstrainingen en leiderschapstrainingen geeft aan teams en professionals.

  teamontwikkeling en teamcoaching