training ‘Invisible Leadership’ (4 dagen)

mensgericht en betekenisvol leidinggeven – naar een hoger niveau van zingeving en bewustwording

leiderschap training ‘Invisible Leadership’ (4 dagen)

Je behoort tot een nieuwe generatie mensgerichte professionals, die stappen zet naar betekenisvol leiderschap. Je wilt jouw authentieke en spirituele kracht inzetten om op een effectieve en mensgerichte manier jouw team of organisatie te motiveren.

Dat vraagt inzicht in wie jij bent als leider. De leiderschapstraining Invisible Leadership brengt je naar een niveau waar zingeving en bewustwording een wezenlijk bijdragen leveren aan succesvol leiderschap.

‘het onzichtbare zichtbaar maken’ 
Leiderschap heeft ook een ‘onzichtbare’ kant, omdat je naast kennis en aangeleerde vaardigheden ook jouw persoonlijk en intuïtief leiderschap wil inzetten. Als succesvolle leider of leidinggevende wil je weten wat er speelt in de onderstroom van intermenselijke processen en durf je je open te stellen voor je intuïtie, om zo het ‘onzichtbare’ zichtbaar te maken.

Wat leer je in deze mensgerichte leiderschapstraining?Invisile Leadership

In de 2×2 daagse leiderschapstraining ‘Invisible Leadership’ leer je om bewust te zijn van de energiewerking tussen jou én de ander. Je vergroot je intuïtieve antenne en ervaart hoe jij overkomt bij anderen (medewerkers, teams of klanten). Non-verbale signalen leer je te herkennen en op een positieve manier in te zetten. Vanuit een systemisch perspectief leer je te kijken naar het grotere geheel. Oosterse en Westerse inzichten worden toegepast om bij te dragen bij aan een balans tussen jouw binnenwereld en de druk van de buitenwereld.

De 2×2 daagse leiderschapstraining ‘invisible leadership’  richt zich op leiders, coaches, beleidsmakers, trainers of begeleiders die bereid zijn te zoeken naar spirituele-en creatieve bronnen voor persoonlijke en maatschappelijke groei en verdieping.

2×2 daagse leiderschapstraining ‘invisible leadership’

Het programma ‘invisible leadership’ bestaat uit 2 blokken van elk 2 dagen.

Blok 1 innerlijke balans

Het versterken van innerlijke kennis en motivatie. Wie ben je? Wat drijft je?
Hoe kom je over bij anderen. Welke energie draag je uit en wat roept dat op?
Bewust van eigen grenzen en deze versterken.
Systemisch leren kijken naar het ‘grotere’ geheel
In verbinding zijn met een innerlijke bron van rust en vertrouwen.

Blok 2 in verbinding met het andere

Een coachende leider zijn vanuit een bewuste open waarneming.
Invoelendheid en intuïtie versterken, waardoor het ,zicht’ op processen wordt vergroot.
Ontspannen omgaan met conflicten en tegenstellingen, zonder je er in te verliezen.
Herkennen van de emotionele onderstroom bij jezelf en anderen.
Het opstellen van een persoonlijk aandachtsplan.

Voor wie is de leiderschapstraining Invisible Leaderhip?
Deze ervaringsgerichte leiderschapstraining is bedoeld voor deelnemers die een extra dimensie willen toevoegen aan hun leiderschapskwaliteiten door hun intuïtieve antenne te versterken en hun innerlijke motivatie te vergroten. Welkom zijn leiders, leidinggevenden, managers en begeleiders uit midden- en hoger kader.

Voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek, bel naar ZenCenter: 0629088342 of stuur een mail naar info@zencenter.nl. We nemen graag contact met je op!

Programmaleider: Ben Hoogenboom

Ben Hoogenboom is programmaleider van ‘Invisible Leadership’. Gedurende zijn loopbaan als bedrijfskundige ontwikkelde hij zijn passie voor gnostiek en bewustzijnsontwikkeling. In 1997 richtte hij de school voor Intuïtieve Management Coaching op en gebruikte als eerste Oosterse waarden en energiewerk binnen beroepsopleidingen voor professionele coaching en leiderschap. Tot 2015 was hij directeur van IMC Mensontwikkeling. Nu geeft hij bij ZenCenter retraites en trainingen gericht op ‘het stimuleren van authentieke en spirituele kracht.

Praktische zaken

Data: 1e blok 15 en 16 oktober 2018  2e blok 10 en 11 december 2018 

Aantal deelnemers: maximaal 10.

Locatie: In het prachtig gelegen klooster en conferentiecentrum ‘Samaya’ ,centraal gelegen in regio Utrecht.

Kosten: De kosten voor dit 2×2 daagse programma bedragen € 1465,=, incl. volledige verzorging en overnachting in een 1-persoonskamer. Excl. BTW.

Voor aanmelding of informatie: Stuur een email met je naam en adresgegevens naar info@zencenter.nl.