jaartraining zingeving coach

Wat is de zin van het leven? De jaartraining ‘zingeving coach’ neemt je mee op een zoektocht naar zingeving en spirituele ontwikkeling. Vanuit een vrije en open geest word je bewust wie je ten diepste bent en wat zin en betekenis geeft aan je bestaan. Oosterse en Westerse denkbeelden dragen bij aan  innerlijke verdieping en bewustwording, waarmee je ook voor anderen als zingevingscoach of begeleider van betekenis kunt zijn.

We ontdekken graag samen met jou of de training passend voor je is. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.  Meld je aan via het onderstaande contactformulier!  

Jezelf én anderen bezielen als zingevingscoach

De jaartraining zingeving coach is een persoonlijk ontwikkelingstraject voor mensen die doel en richting willen geven aan hun leven en ook anderen willen verrijken met betekenis en diepgang. De jaartraining richt zich op coaches,  zorgers, trainers of begeleiders, die hun volledige intuïtieve en spirituele potentieel willen inzetten. 

Het programma zingeving bestaat uit de volgende werkthema’s:

betekenis geven aan leven en werk, jaartraining zingeving, zingeving, zingeving coach, spirituele ontwikkeling, coach
Omdat jij méér bent… wat is de zin van het leven
  • Wie ben jij? Stilstaan bij persoonlijke normen, waarden, overtuigingen en drijfveren.
  • ‘I have a dream’.  Op zoek naar je droom en passie.
  • Vrijheid van geest: Loslaten van belemmerende gedachten en overtuigingen.
  • Wat straal je uit naar anderen: herkennen van de energiewerking en de onderstroom.
  • Spirituele ontwikkeling en zingevende gespreksvoering: Hoe begeleid je  als zingevingscoach anderen op hun pad naar zingeving.
  • Wat zijn diepere spirituele gronden? In contact met je innerlijke bron.
  • De kracht van meditatie, verstilling en reflectie.
  • Het ‘hier en nu’ als vertrekpunt voor leven in aandacht.

Meditatie en reflectie

Met ondersteuning van meditatie, verdiepende gesprekken en reflectieoefeningen ga je op zoek naar diepere en spirituele waarden die zin geven aan jouw leven. Rust en stilte is belangrijk om dieper door te dringen in persoonlijke levensthema’s. De dagelijkse praktijk  is uitgangspunt bij jouw zoektocht naar zingeving en spirituele diepgang.

Tussen de lesblokken in reflecteer je online op jouw ontwikkeling en is er ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Begeleider Ben Hoogenboom

zingeving coach Ben Hoogenboom, zingevingscoach

Ben Hoogenboom is de begeleider en zingevingscoach bij de training zingeving. Ben is oprichter van de coachopleiding  IMC Mensontwikkeling en schrijver van het boekje ‘word wakker en trek je schoenen uit’. Sinds 2015 geeft hij persoonlijke coaching en trainingen over de zin van het leven en spirituele ontwikkeling bij ZenCenter. Klik hier voor het persoonlijke profiel van Ben of klik hier voor blogs die je kunnen inspireren: over zingeving en geluk . ik mag er zijn.  en zoektocht naar zingeving.

zingeving training algemene informatie:

De training zingeving coach bestaat uit 8 lesdagen (2 aaneengesloten lesdagen per kwartaal), met tussentijds online reflectieopdrachten en oefeningen.  De tijden zijn de 1e dag van 09.30 tot 20.30 uur. De 2e dag van 09.30 tot 16.00 uur.  

Start jaartraining zingeving coach   

groep maart 2020: (aanmelding is nog mogelijk)

1e blok 16 en 17 maart 2020.                 
2e blok 15 en 16 juni 2020.              
3e blok 14 en 15 september 2020.               
4e blok 7 en 8 december 2020. 

De volgende groep start weer in oktober 2020.

Aantal deelnemers: maximaal 10. Minimaal 6. 
Locatie: Conferentieklooster Samaya in Werkhoven (bij Utrecht) 
Kosten: De kosten voor deze jaartraining bedragen € 1895,=  Inclusief verblijfskosten en overnachtingskosten tijdens de lesdagen. Exclusief. BTW. 
Informatie:  Maak gebruik van onderstaand contactformulier om informatie aan te vragen of maak een afspraak voor een informatief intakegesprek. 

Aanmeldingklik hier om je direct aan te melden voor de jaartraining. 

Contactformulier  

Ik wil meer informatie over de jaartraining. Neem contact met mij opik wil een afspraak maken voor een intakegesprek. Neem contact met mij opIk meld mij aan voor de informatiemiddag op vrijdag 14 februari 2020 in Samaya/ Werkhoven

2 x individueel begeleidingstraject van 2 uur