jaartraining zingeving coach

Zoektocht naar zingeving en spiritualiteit

Wat is de zin van het leven? De jaartraining  zingeving coach neemt je mee op een zoektocht naar persoonlijke zingeving en spiritualiteit.  Vanuit een vrije en open geest word je bewust wie je ten diepste bent en wat zin en betekenis geeft aan je bestaan. Oosterse en Westerse denkbeelden dragen bij aan  bezinning en innerlijke verrijking,  waarmee je  ook voor anderen als coach of begeleider van betekenis kunt zijn.

 

 

De nieuwe jaartraining start in januari 2022. We ontdekken graag samen met jou of de jaartraining zingeving coach bij je past. Maak een afspraak voor een vrijblijvende telefonische intake via het contactformulier.

Levensvragen 

Waarom staat zingeving zo in de belangstelling? Ondanks onze kennis en vooruitgang, zijn gevoelens van onrust, leegte of onzekerheid niet minder geworden. Waar voorheen religies, tradities of familiebanden een bron van houvast en geborgenheid boden, zijn we nu meer dan ooit op onszelf aangewezen en dringen zich fundamentele levensvragen aan ons op. Wat is de zin van het leven? Waar ligt mijn bezieling? Hoe integreer ik zingeving en spiritualiteit in mijn eigen leven?  Zeker op momenten van vertwijfeling of belangrijke veranderingen is het tijd voor bezinning en gaan we op zoek naar de zin van het bestaan.

Jezelf én anderen bezielen 

De jaartraining zingeving coach is een persoonlijk ontwikkelingstraject voor mensen die vanuit een vrije geest richting willen geven aan hun leven of carrière en ook anderen willen inspireren en bezielen. De jaartraining richt zich op zoekers en begeleiders, zoals  leidinggevenden, coaches, of trainers die op een natuurlijke manier diepgang willen geven aan hun eigen leven en dat van anderen. 

Programma training zingeving coach

zingeving, zin van het leven
de zin van het leven

Met verdiepende (coach) gesprekken, meditaties en reflectieoefeningen ga je op zoek naar diepere waarden. Bezinning en stilte is belangrijk om dieper door te dringen in persoonlijke levensthema’s en levensvragen. De symbiose van Oosterse en Westerse denkbeelden draagt bij tot groei van zelfkennis en bewuste aandacht. Je leert om als coach vanuit een open en oordeelloze ruimte het gesprek aan te gaan. Werkvormen zijn o.a. reading, natuurcoaching, voice dialogue en energiewerk.

Zingeving in het ritme van de seizoenen

De jaartraining zingeving coach sluit aan op het natuurlijke ritme van de seizoenen, waarin momenten van groei, verstilling en stabilisatie elkaar afwisselen. Een training met impact, waarin de dagelijkse praktijkervaring uitgangspunt. 

Uit de evaluaties van deelnemers:                 

zingeving, zin van het leven, bezinning,
groep 1 jaartraining zingeving

‘ik heb 8 fantastische dagen gehad met een mooie groep mensen’ –  ‘deze training is een zegening voor de mens die onderweg is’  – ‘het was TOP, deze training heeft mij meer gebracht dan ik had verwacht’
‘tijdens de training ervaren hoe fijn het is om met aandacht en compassie te leven’ ‘ik heb meer bezieling in mijn werk gelegd’ ‘ontzettend fijne locatie, met prachtige tuin;  zeker in coronatijd een pré‘  ‘het heeft meer licht gegeven op mijn bestemming’

Begeleider Ben Hoogenboom

zingeving coach Ben Hoogenboom, zingevingscoach

Ben Hoogenboom is begeleider van de training zingeving coach. Ben is oprichter van de coachopleiding  IMC Mensontwikkeling . Sinds 2015 geeft hij trainingen over zingeving, intuïtie-ontwikkeling en levensbeschouwing, waarmee hij professionals inspireert.  Klik hier voor het persoonlijke profiel van Ben of klik hier voor blogs die je kunnen inspireren: over zingeving en geluk . ik mag er zijn!  Wat bezielt je?  en zoektocht naar zingeving.

algemene informatie:

De training zingeving coach bestaat uit 8 lesdagen (2 aaneengesloten lesdagen per kwartaal), met tussentijds online reflectieopdrachten en oefeningen.  De tijden zijn de 1e dag van 10.00 tot 20.30 uur. De 2e dag van 09.30 tot 16.00 uur.  

In januari 2022 start er weer een nieuwe jaartraining. Je kunt je hiervoor nu aanmelden.

1e blok 10 en 11 januari 2022 
2e blok 11 en 12 april 2022 
3e blok 27 en 28 juni 2022 
4e blok 26 en 27 september 2022

Aantal deelnemers: maximaal 10. Minimaal 6. 
Locatie: Conferentieklooster Samaya in Werkhoven (bij Utrecht) 
Kosten: De kosten voor de jaartraining zingeving coach bedragen € 2160,=  Inclusief verblijfs- en overnachtingskosten tijdens de lesdagen. Exclusief. BTW.  
Informatie:  Maak gebruik van onderstaand contactformulier om informatie aan te vragen of maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.  

Aanmeldingklik hier om je direct aan te melden voor de jaartraining. 

Contact formulier 

    Ik wil meer informatie over de jaartraining. Neem contact met mij op.ik wil een afspraak maken voor een oriënterend/intake gesprek.

    2 x individueel begeleidingstraject van 2 uur

    ZenCenter.….. omdat jij méér bent.