teamontwikkeling en teamcoaching

Geef je team een verdiepende boost!  Samen bouwen aan een succesvol team.teamontwikkeling en teamcoaching ZenCenter - Geef je team een boost!, zingeving in teams

ZenCenter brengt op een unieke manier zingeving in teams. Voor een nieuwe generatie mensgerichte (zelfsturende) teams.

zingeving in teams

Door toepassing van westerse en oosterse denkwijzen ontstaat een goede balans tussen persoonlijke zingeving en gezamenlijke verantwoordelijkheid, zodat teams en professionals kunnen doorgroeien naar een duurzaam en betekenisvol niveau van samenwerking en verbinding.

Zand op de rails

Bouwen aan een succesvol en mensgericht team vraagt voortdurend aandacht voor de ontwikkeling van het team en de individuele teamleden.
Heldere functieomschrijvingen en doelstellingen ten spijt, het loopt soms anders dan verwacht, want een team is nu eenmaal een organisch geheel dat constant in verandering is. Zo kunnen situaties van mensen veranderen, verwachtingen en doelen worden bijgesteld en samenwerkingen op de proef gesteld. Dit kan leiden tot miscommunicatie, frustratie en irritatie en voor dat je het weet ligt er ‘zand op de rails’, waardoor processen stagneren.

Zingeving in teams – Verdiepende teamtraining en teamcoaching op maat

teamtraining, teamontwikkeling en teamcoaching - zingeving in teams
zingeving in teams

Is uw team toe aan een volgende stap in duurzame en mensgerichte samenwerking?  ZenCenter ondersteunt uw team op een eigentijdse manier in een verdiepende ontwikkeling van uw team.

Ontwikkelingsfasen naar een succesvol team

     • Ieder teamlid is zich bewust van de bijdrage aan het gezamenlijke doel.  
     • Er is een sfeer van onderling vertrouwen en respect.  
     • Teamleden herkennen en erkennen elkaars kwaliteiten
     • Teamleden kunnen omgaan met conflicten en tegenstellingen.
     • Er is een gestructureerde vorm van communicatie met ruimte voor ieders inbreng en feedback.
     • Teamleden voelen zich verantwoordelijk voor elkaar. 
     • Het team is in staat om over haar eigen muren heen te kijken en ziet zichzelf niet als losstaand onderdeel van de organisatie. 
     • Teamleden zijn zich bewust van de onderstroom in de organisatie.
     • Teamleden zijn in staat om elkaar en  anderen aan te spreken en te inspireren op een niveau van groei, zingeving en verantwoordelijkheid.
 • vrijblijvend strategiegesprek

  Bel ons gerust voor een vrijblijvend strategiegesprek. Wij maken graag samen met u een plan voor een teamtraining of teamcoaching op maat. Bel 06 29088342 of mail ons op info@zencenter.nl.    Uw vraag  kunt u ook stellen via het contactformulier.

  Teambegeleider en coach: Ben Hoogenboom

  Ben Hoogenboom geeft leiding aan ZenCenter - teamtraining, teamontwikkeling en teamcoaching. Retraite Innerlijk leiderschap -rustpunt in jezelf - innerlijke balans - een combinatie van Oost en West in persoonlijk leiderschap
   

  Ben Hoogenboom is uw facilitator voor teamontwikkeling en teamcoaching.  Je zou hem een bedrijfskundige monnik kunnen noemen, omdat hij innerlijk leiderschap samen met  bedrijfskunde in zijn werk combineert.  In 1997 richtte hij de school voor Intuïtieve Management Coaching op  IMC Mensontwikkeling, waar hij als eerste oosterse waarden en energiewerk toepaste binnen beroepsopleidingen voor coaching en leiderschap. Nu is hij programmaleider van ZenCenter, waar hij zingevingstrainingen en leiderschapstrainingen geeft aan teams en professionals.