Zen Coaching

2 daagse masterclass ‘ Zen Coaching’

De masterclass ‘Zen Coaching’ is een persoonlijke reis naar zelfbewust en spiritueel  begeleiden.   De 2 daagse masterclass brengt je in contact met een diepere zelfkennis, intuïtieve wijsheid en verbondenheid met de ander.

‘Zen Coaching ‘ is een integratie van oosterse wijsheid, coaching en zelfontwikkeling, waarbij de focus ligt op het inspireren van coaches en begeleiders om hun spirituele diepten en intuïtie te versterken.

 Synergie van Oost en West

In de Oosterse Zen benadering ligt de nadruk op een ontspannen en holistische aanwezigheid in dit unieke moment.  Het creatieve en intuïtieve proces krijgt hierdoor alle ruimte om tot een verdiepend en vruchtbaar resultaat te komen.

intuitieve wijsheid, zen en de magie van coaching,Wat kun je verwachten?

  • Door meditatie- en aandachts-oefeningen breng je de geest tot rust en ervaar je  de kracht van ‘in het moment’ zijn.
  • In de oefengesprekken werk je vanuit een holistische en oordeelloze aanwezigheid met je gesprekspartner.
  • Je scherpt je zintuigen en leert te vertrouwen op je intuïtie.
  • Je ontdekt hoe jouw energiepunten in je lichaam (chakra’s) inwerken op de energie van de ander. Wat is van jou? wat is van de ander?
  • Persoonlijke en professionele ontwikkelingsvragen kunnen worden ingebracht tijdens de oefengesprekken met de mededeelnemers.

Zen Coaching: Voor wie?

De masterclass richt zich op deelnemers met ervaring op het gebied van coaching of begeleiding, die willen streven naar een transformatie naar een hoger bewustzijn en spirituele verdieping in hun persoonlijke en professionele leven.

Lees meer over ZenCenter in onze blogs, bv over de mystiek van communicatie.

Praktische zaken

De 2 daagse masterclass  ‘Zen Coaching’ wordt begeleid door Ben Hoogenboom. Ben was oprichter en directeur van imc mensontwikkeling. En geeft nu leiding aan ZenCenter (centrum voor zingeving)
Locatie: Conferentieklooster Samaya. in Werkhoven (Utrecht).
Data 30 september en 1 oktober 2024.

Kosten voor deelname:  € 675,= (incl. verblijfkosten en overnachting. Vrijgesteld van BTW).   Aanmelding via het onderstaande aanmeldingsformulier of via email : info@zencenter.nl.

    Vermeld in de toelichting een korte motivatie voor het volgen van deze masterclass.


    Wij verwerken je gegevens conform ons Privacy beleid